RANČ DALU

Rodinný ranč se zaměřuje na westernové ježdění a přirozenou komunikaci s koňmi, pořádání kulturních, společenských, soukromých a firemních akcí.

Na ranči je restaurace s nabídkou hovězích specialit z vlastních chovů. Restaurace nabízí 50 míst a 50 míst na kryté terase a další venkovní posezení. Přes letní sezónu je k dispozici krytý parket s posezením pro cca 250 osob a vlastním barem. V areálu je možné zajistit přípojku na karavan, postavit vlastní stany s využitím zázemí sociálního zařízení.

Na ranči probíhá výuka westernového ježdění a jezdecký kroužek. Dále je zde možnost svezení na koních pro děti i dospělé. Jezdecké tréninky vede Nikol Semerádová, která se věnuje závodně westernovým rychlostním disciplínám a úspěšně absolvovala vzdělávací program instruktor jezdectví. Ustájení koní, pronájem venkovního kolbiště, pronájem parkurových překážek.

Možnost zapůjčení koloběžek, pořádání kurzů kreslení pravou mozkovou hemisférou, děti mohou navštívit kozí minifarmu. Pořádáme příměstské tábory pro děti ve věku 6 až 17 let.